Află totul despre corian și utilizarea lui.

corian

Corianul este un material solid folosit in designul de interior si de exterior pentru placarea suprafetelor sau pentru realizarea diferitelor obiecte de uz cotidian.

Este compus dintr-un amestec de minerale naturale (2/3), rasini acrilice (1/3) si pigmenti netoxici, rezultatul fiind un material dur, neporos si omogen cu gama larga de intrebuintare.

In designul de interior, Corianul se foloseste cu precadere la realizarea blaturilor de bucatarie. Structura sa neporoasa, care nu permite inflitrarea lichidelor in structura materialului, il fac ideal pentru folosirea ca suprafata de lucru. In plus, este netoxic si usor de curatat, are durata de viata foarte lunga si necesita eforturi minime de intretinere (lustruire la anumite intervale de timp).

E disponibil intr-o gama larga de culori – peste 100 de nuante si modele, de la culori solide, la placi transparente sau cu aspect marmorat.

Spre deosebire de marmura sau granit, din Corian se pot realiza piese de mobilier cu forme curbe – blaturi, chiuvete, cazi de baie.
De altfel, ca material pentru mobilierul de baie, Corianul este o alegere ideala: rezista extrem de bine la temperaturi ridicate, la abur si la umezeala. Poate fi modelat in diverse forme si inclus in mobilierul de lemn sau prezent ca atare, independent de alte corpuri.
Blaturile de bucatarie din Corian sunt foarte igienice datorita structurii neporoase. Din acest motiv, Corianul este folosit si la placarea suprafetelor de lucru din cabinetele medicale. Ramanand insa in zona amenajarilor interioare, merita mentionat faptul ca din Corian se fac blaturi de bucatarie care arata senzational.

Choose Layout Style
Type of Skins
Theme Color
Take a look at this examples.
Now it's under your control to create and add as many different colors as you want.
Reset